Privat förvaltning

Vårt ändamål som företag inom fastighetsförvaltning är att erbjuda Dig avlastning i hemmet genom att lyfta våra ambitioner för våra kunder till ytterligare en dimension där du kan få mer fritid. Aktis Förvaltning AB är kvalitets & miljöcertifierad ISO 9001 & ISO 14001 vilket medför ständig förbättring och uppföljning av kvalitén på våra tjänster samt kundrelationer.

Allt fler kommer på fördelarna med att köpa hushållsnära tjänster. Sedan lagen om avdragsrätt (RUT-avdrag) gällande hushållsnära tjänster kom finns
det ingen anledning att inte pröva på hur det känns. Tänk att kunna få mer tid över – tid över till det som ger mervärde i livet!

Vi erbjuder alla typer av vardagsnära tjänster som kan uppstå i ett boende. Tjänsterna går att köpa både som enstaka punktinsatser eller löpande insatser. Vi utför även tjänster som inte ingår i avdragsrätten för hushållsnära tjänster och vi tänker då oss tjänster som kan omfattas av ROT-avdrag.
Exempel på tjänster kan vara alla typer av städning, målning, tapetsering, tvättning, strykning, fönsterputs, omläggning av tak, fasad/fönstermålning, rensning av avlopp, barnpassning, läxläsning, matinköp, catering, diverse renoveringsarbeten av fastighet, trädgårdsskötsel, heminredning, snickeri o.s.v.

Listan kan göras lång! Om Du själv kommer på något som inte nämns ovan – tveka inte utan kontakta då oss med en förfrågan!
Vi är alltid beredda på att ge det där ”lilla extra” – en personlig lösning för just Dig.

För oss står kunden i centrum och där vi arbetar efter tanken att Era önskemål är våra krav!

Även om styrkan hos oss som företag redan står för en mångsidighet och flexibilitet så är vår ambition att vi ständigt ska utvecklas.

Vår policy bygger på noggrannhet, kvalité och stort ansvar. Det är viktigt för oss att kunden känner ett stort förtroende för oss och de tjänster vi utför.

För Er skall det i princip bara räcka med ett enda telefonsamtal så om besörjer vi resten. Ett exempel på detta skulle kunna vara att vi kanske redan sköter den löpande städningen hos Er och Ni behöver hjälp med att tapetsera eller installera en diskmaskin. Då hjälper vi Er med det och släpper in hantverkaren samt är närvarande under tiden som arbetet utförs. När arbetet är slutfört låser vi dörren och meddelar Er att arbetet är utfört.

Vid ett samarbete så får Ni naturligtvis en skriftlig offert på vår överenskommelse om de tjänster som ska utföras, omfattningen samt vad kostnaden blir för Er.